pijnlijke knie bij artrose

U bent niet de enige orthopedisch chirurg: steeds meer patiënten komen langs met knieartrose. Alleen: ze willen geen hyaluronzuur in hun knie gespoten krijgen. Niet omdat het niet zou werken, maar omdat ze prikangst hebben. Er zijn veel hyaluronzuren op de markt waarbij er drie vervolgafspraken nodig zijn om het goed te laten werken. Dat schrikt af en begrijpen wij volledig..

Synoz One® hyaluronzuur is bijzonder geschikt voor patiënten met prikangst. Niet alleen vanwege het feit dat het een van de betere hyaluronzuren betreft*. Maar zeker ook omdat Synoz One® in één behandeling geïnjecteerd wordt.

Ook voor u als chirurg zitten er voordelen aan: hoe meer Synoz One® u bestelt, hoe hoger de korting die u krijgt. Al meerdere orthopedisch chirurgen zijn u voorgegaan. Heeft u interesse gekregen? Neem dan contact met ons op, we zien ernaar uit.

*MDR-ready, cross-linked, 3 M Dalton, 3 ml injectie