HyaluronZuur

Hyaluronzuur Synoz One®

Het toedienen van Synoz One® wordt meestal uitgevoerd door een orthopedisch chirurg. Door deze behandeling kan de patiënt, door toediening van slechts één injectie:
* wel 6 tot 12 maanden leven zonder de beperkingen van pijn
* mobiel blijven en genieten van alledaagse activiteiten
* (kostbare) vervanging van een gewricht, zoals de knie, uitstellen

Met SYNOZ ONE® wordt slechts één injectie toegediend; een zeer efficiënte oplossing en vrijwel pijnloos.
Zowel arts als patiënt kan bij ons een bestelling plaatsen voor Synoz One®.

Bestellen

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk bij pijn aan uw knie door artrose of een andere aandoening. Corticosteroïden bijvoorbeeld, of ACP (autoloog geconditioneerd plasma). Van corticosteroïden is bekend dat deze meer nadelen kent dan voordelen. Het kan zelfs negatieve invloed hebben op het kraakbeen dat nog wel aanwezig is! Ook werkt het maar bij 40% van de mensen bij wie het gebruikt wordt. Bij ACP wordt gebruik gemaakt van uw eigen bloed, waaruit de plasma is gefilterd. Uit recent onderzoek is gebleken dat ACP niet de gewenste resultaten geeft. Het kent daarnaast meer negatieve invloeden (bijv. andere ontstekingen in uw lijf, roken, alcoholgebruik) die effect kunnen hebben op de werking van ACP, dan wanneer u Synoz One® gebruikt.

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, dat afneemt naarmate u ouder wordt. Kraakbeen dat weg is, komt niet meer terug. Zo’n 1,4 miljoen mensen in Nederland hebben last van verlies van hyaluronzuur, en ontwikkelen artrose. Dit kan erg pijnlijk zijn, zeker als u van beweging houdt! Hyaluronzuur Synoz One® is crosslinked. Dit betekent dat het meer stevigheid kan bieden bij druk-, schuif-, en trekkrachten. Het verdeelt de krachten die vrijkomen bij beweging van uw knie. U kunt na een injectie met Synoz One® langer bewegen zonder pijn.*
Omdat het een lichaamseigen stof is, kent het gebruik van Synoz One geen primaire bijwerkingen. Synoz One wordt in de meeste gevallen niet vergoed door uw zorgverzekeraar, dit ligt echter aan uw type verzekering.

Met Synoz one® wordt slechts één injectie toegediend; een zeer efficiënte oplossing en vrijwel pijnloos.
Zowel arts als patiënt kan bij ons een bestelling plaatsen voor Synoz One®.

*Synoz One® heeft een werkzaamheid tussen de 6 en 18 maanden. Dit is afhankelijk van de artrosegraad, uw leeftijd en gewicht.

Bestellen