Wondkoeling

rapid relief koelverband blessure orthopedie verband

Klinisch bewezen koelproducten omvat verkoelende compressieverbanden, Ice Wrap en snelwerkende koelvloeistof, die pijn en zwelling sneller verminderen. Dit ter voorkoming van mogelijke infecties. Behandel symptomen van aandoeningen zoals plantaire fasciitis en tenniselleboog, en worden gebruikt door medische professionals om patiënten te helpen herstellen van knieoperaties en andere procedures.

BESTELLEN

Zoekt u een makkelijk te gebruiken product voor snelle koeling na operaties? Wilt u direct na een opgelopen blessure de aangedane plek koelen zónder daarvoor een icepack nodig te hebben? Bent u als sportarts vaak onderweg om blessures te verhelpen? Dan hebben wij een product dat aan uw wensen voldoet.

Physicool wordt gebruikt bij de behandeling van pijn en zwelling na operaties en sportblessures. Eenvoudig in gebruik? Jazeker!
Het herbruikbare verband heeft geen gekoelde omgeving nodig en is direct uit de verpakking klaar voor gebruik. Eenvoudig aan te brengen op (uw) voet, been, hand of arm. Physicool koelt door warmte uit gewrichten en spieren te halen door middel van Rapid Evaporation. Het vermindert snel de pijn en zwelling en helpt de genezing versnellen.

Het is klinisch bewezen dat Physicool beter presteert dan behandelingen op basis van ijs.*

Door wie wordt Physicool gebruikt:

  • sportartsen
  • orthopedisch chirurgen
  • (professionele) sporters
    Denk hierbij aan bijvoorbeeld voetballers, hockeyers, tennissers, rugbyers, basketballers, roller derbyers en boksers of judoka’s.

Wat maakt Physicool makkelijk in gebruik:

  • het verband hoeft niet gekoeld bewaard te worden
  • blijft tot wel twee uur de aangedane plek koelen
  • de blessure herstelt sneller door gebruik van Rapid Evaporation
  • het is direct uit de verpakking te gebruiken
  • het is veelzijdig in te zetten bij verschillende blessures en na operaties

pijnlijke enkel blessure arm voet operatie orthopedie

Physicool bestellen? Klik dan hier.

*Goedgekeurde niet-commerciële studie uitgevoerd door orthopedisch chirurgen in het Dorset County Hospital NHS.